За нас

Po-krasivi.bg е място, в което се посвещаваме на красотата. Тук проповядваме грижите за външния си вид като начин на себеизразяване и повишаване на самочувствието. Ние не работим в полза на суетата, а в името на индивидуалното себеусещане и стремеж към усъвършенстване. В персоналния ни подход към всеки отделен пациент целта ни никога не е била пълна или неестествена промяна. Мисията ни е да прикрием несъвършенствата, да подсилим естествената ви красота и да възобновим хармонията между външния вид и начина, по който се възприемаме. Вярваме, че всеки носи красотата в себе си. Ние ви помагаме да я изразите с лицето си, като прикрием дребните несъвършенства и ви възвърнем самочувствието.

Не създаваме красота, подчертаваме я

Благодарение на дългогодишната ни практика в областта на естетичната медицина винаги успяваме да намерим необходимия баланс и конкретния подход за подчертаването на естествената красота у всеки наш пациент. Оценяваме отговорно доверието, което всеки един от вас ще ни укаже, за да постигнем значително подобряване на външния ви вид. Не вярваме в натрапчивото коригиране на съвършенства. Целим максималното запазване на индивидуалността ви, съчетано с видими подобрения и намаляване на ефекта от стареенето и дребните несъвършенства по кожата. Винаги сме предпочитали да говорим за разкрасяващи процедури, а не за корекции. Защото сме на мнение, че всеки е красив по своему и няма нужда да бъде коригиран, а просто да подчертаем предимствата и да скрием дефектите от лицето.

Вашата кожа е в сигурни ръце

При нас в сферата на естетичната дерматология работят висококвалифицирани лекари с необходимото образование, практика, опит и индивидуален подход към пациентите. Работим единствено с уреди от последно поколение и прибягваме само до технологии, които са с минимален болезнен ефект, съчетан с възможно най-задоволителните крайни резултати. Залагаме изключително много на предварителната консултация, с която целим не просто да обърнем внимание на своите пациенти, но и да им гарантираме реалистични очаквания. За нас е важно да намерим най-добрия вариант за подобряване на външния вид конкретно за всеки посетител в студиото ни. Мисията ни е да видим щастие и усмивка на всяко разкрасено лице. Това е най-качествената цена, която можем да получим след старателната ни и прецизна работа.

Можете да се доверите изцяло на екипа ни за естетична дерматология, защото:

  • В екипа ни работят дипломирани медицински лица с висока степен на познания в областта на съвременната дерматология.
  • Винаги предлагаме индивидуално решение за всеки конкретен случай и при нужда, коригираме желанията на пациента, за да постигнем максимално добър краен ефект.
  • Боравим с модерна техника и с материали от най-високо качество.
  • За нас, хигиената и безопасността на пациента са висша форма на прецизна работа.
  • Подхождаме с разбиране, съчетано с висока степен на професионализъм.

Заповядайте в нашето студио за естетична медицина, за да видите отново красотата върху собственото си лице. 

Екип

д-р бианка станчева
Д-р Бианка Станчева

Д-р Бианка Станчева

УИН 2300015053

Завършила Медицински университет – София. В момента работи в Клиника по съдова хирургия и ангиология, Национална кардиологична болница. Член на Българското дружество по съдова хирургия и ангиология.

Изкаран професионален курс за естетични процедури при един от водещите дерматолози в България. Ежегодно взема участие в международни конференции по естетична дерматология, съдова хирургия и ангиология, включително и като лектор.

Научни и практически интереси:

  • ултразвукова диагностика, профилактика и лечение на венозни заболявания
  • естетична флебология
  • съвременни миниинвазивни методи за лечение на разширени вени
  • лицева естетика

Успешно съчетава грижата за здравето на хората с възможностите да бъдем по-красиви. Изключително държи на правилното консултиране и справяне с притесненията на пациентите.

Автор на научни публикации в списание „Ангиология и съдова хирургия“, издавано от Българското Национално Дружество по Съдова и Ендоваскуларна Хирургия и Ангиология (БНДСЕХА).

5/5 - (12 гласове)